Brolægning

Brolægning

- Kantsten

- Fortov

- Granitbelægning

- Støttemur og trapper (granit)

- Overkørsel

- Reetablering

Ballerup1
Ballerup6
Ballerup2
Ballerup5
Ballerup4
Udvidelse af indkørsel - Hedehusene (2)
Udvidelse af indkørsel - Hedehusene (1)
Udvidelse af indkørsel - Hedehusene (3)
Ny indkørsel - Taastrup (7)
Ny indkørsel - Taastrup (9)
Ny indkørsel - Taastrup (11)
Ny indkørsel - Taastrup (1)
Ny indkørsel - Taastrup (4)
Ny indkørsel - Taastrup (3)
Greve (2)
Greve (3)
Greve (6)

Alt fra fortov til pigsstensbelægning

Garanti på alt udført arbejde

Brolægning med granit eller natursten


Vi tilbyder alt inden for brolægning. Hvad enten om du har brug for en ny indkørsel med store moderne fliser eller et nyt gårdmiljø med pigssten og rådhusbelægning, så kan vi løse opgaven. Vi er fuld af gode ideer og erfaring, så via god dialog og tegninger finder vi altid en løsning som vi alle kan være glade for og stolte af.


Garanti på alt udført arbejde


Vi ligger stor vægt på at vores belægninger holder langt ud i fremtiden, altid med garanti på sætningsskader og kørespor - derfor går vi også meget op i at alt fra udgravning til afretningslag er korrekt udført. Vi anvender kun miljøgodkendte leverandører samt korrekt løfteudstyr. 


Gode råd og vejledning


Nogle gange kan man være heldig at man kan hæve en eksisterende belægning og derved undgår en lige så stor udgravning. Man skal dog altid tage højde for sokler, kældertrapper, lysninger osv. Ved udførelse af tilbud har vi en laser med og kan derfor informere helt korrekt om hvordan fald væk fra bygning osv. kan lade sig gøre.


Trænger det med at tage en beslutning, så kan vi også tilbyde at få udført en 3D-tegning - her vil man kunne se forskellige størrelser og mønstre i farver. Det giver en stor frihed til at komme på nye ideer.


Reetablering


Står du og har brug for reetablering eller opretning af eksisterende belægning kan vi med korrekt værktøj udføre disse opgaver forholdvis hurtigt. Vi kan for det meste have det hele med på traileren og hvis du bare sørger for at sende billeder, så kan du slippe af med dine problemer imens at du er på arbejde :)


Overkørsel


Udførsel af overkørsler, både chaussesten lagt i mønster og asfalt. Vi arbejder med stort set alt slags granit, så ring endeligt og bestil et besøg til et uforpligtende tilbud.