Ejendomsservice

Ejendomsservice

- Hækkeklip

- Græsslåning

- Serviceaftale

- Hegn og træterrasser

- Rottesikring af skur

- Rensning af tagrender

- Rensning af belægninger

- Algebehandling

Reparation af tagrende (2)
Reparation af tagrende (1)
Fjernelse af ukrudt på fliser (2)
Fjernelse af ukrudt på fliser (3)
Fjernelse af ukrudt på fliser (1)
Opretning af sti (4)
Hækkeklip
Opretning af sti (3)
Opretning af sti (2)
Opretning af sti (1)
Rottesikring (2)
Rottesikring (1)
Robot

Få den bedste ejendomsservice med faste aftaler


Er du på udkig efter en pålidelig ejendomsservice, der kan tage sig af alle dine udendørs opgaver? Så kan Gorm Anlæg være det rette valg for dig! Vi er eksperter i alt, der har med naturpleje at gøre, og vi tilbyder en bred vifte af tjenester til både private og erhvervskunder på hele Sjælland.


Hækkeklip af høj kvalitet


En velplejet hæk kan give dit hjem et flot og indbydende udseende. Men det kan være en tidskrævende opgave at holde hækken i form. Derfor tilbyder vi hækkeklip af høj kvalitet, så du kan fokusere på andre ting, mens vi tager os af hækken. Vi benytter kun moderne redskaber og sikrer, at hækken bliver klippet jævnt og får den rette form.


Græsslåning til en grøn og frodig have


En grøn og frodig græsplæne er detaljen, der kan gøre en stor forskel for udseendet af din have. Gorm Anlæg har mange års erfaring med græsslåning og kan sørge for, at din græsplæne får den opmærksomhed, den fortjener. Vi lægger stor vægt på en præcis og jævn græsslåning, og vi kan også hjælpe med at tage sig af andre opgaver som fx rullegræs og genopfriskning af den gamle plæne.


Serviceaftale for et vedligeholdt udendørsareal


For at sikre, at dit udendørsareal altid ser pænt og velplejet ud, tilbyder vi en serviceaftale, der passer til dine behov. Med en serviceaftale får du en fast, regelmæssig besøg af os. Vi tager sig af opgaver som hækkeklip, græsslåning og andre udendørs opgaver. På den måde kan du være sikker på, at dit udendørsareal altid er i topform.


Opsætning af hegn og mindre tømreropgaver


Et hegn kan give dig både privatliv og sikkerhed i din have.  Vi har erfaring inden for de fleste udendørs tømreropgaver, ring og hør nærmere.


Få et tilbud til rensning af belægning


Ønsker du at få et tilbud til rensning af din belægning? Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at få en smuk og velholdt belægning. Vi ser frem til at høre fra dig!